Kesäkukat ja taimet - juuri sinulle

Puutarhamme sijaitsee Luumäellä, Vt 6:n varrella.

Kasvatamme monenlaisia kesäkukkia, vihannesten taimia, yrttejä ja amppeleita. Voit tulla valitsemaan omasi suoraan puutarhan monipuolisesta valikoimasta. Taavetin torilla olemme myös keväällä ja alkukesästä perjantaisin ja lauantaisin (säävaraus)

Meiltä löydät myös muita puutarhan kasveja kuten pensaita, havuja, marjakasveja, hedelmäpuita sekä sertifioitua siemenperunaa ja istukassipulia.

Valikoimastamme löytyy lisäksi mullat ja lannoitteet.
Tervetuloa!

Karttalinkki ajo-ohjeeseen. Huomioi VT 6:n muutokset >>
(kartta päivitetty 29.1.2018)


Facebookissa:


AJANKOHTAISTA

Huom! Uusi Vt 6 on valmis. Uudelta Vt 6:lta pääset puutarhalle Jurvalan ( läntisestä ) liittymästä. Toki meille pääsee myös Luumäen kirkon kautta sekä Rantsilanmäeltä, kuten viime kesänäkin. Google Mapsissa on tällä hetkellä ikävä virhe; Vt 6:lta ei voi kääntyä suoraan Haimilantielle. Kts siis uusi karttlinkki etusivultamme!

Kevätkausi on alkanut orvokin kylvöllä tammikuun lopussa ja viikolla 10 taimikasvatus alkaa toden teolla kasvihuoneissa. Tästä mennään sitten ripeästi kohti kevättä!

Puutarhan perinteiset kevätmarkkinat pidetään 19 tai 20 toukokuuta. Tarkka ajankohta varmistuu piakkoin. 

Puutarha on auki kevät- ja kesäkaudella ma-pe 9-18, la-su 9-16. Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme mm puutarhan facebooksivuilla. Käy siis tykkäämässä niin pysyt ajan tasalla!

Uutta!  Kotkaniemi- presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseo avaa ovensa yleisölle toukokuussa. Puutarhallamme on siellä pieni myyntipiste kevään ja alkukesän aikana. Sieltä voit ostaa paikkaan ja sen ajan henkeen kuuluvia kukkia ja taimia kotiinviemisiksi. Kotkaniemi on nyt todella upea paikka. Poikkea siis myös siellä kun liikut täälläpäin!